Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Lamskotelet met citroen
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, honing, knoflook, korianderpoeder, lamskotelet, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, melk, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Thug kitchen:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy: