Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Parelhoen uit de oven met groene kool en spek
- Ingrediënten:
- boter, citroen, gerookt spek, groene kool, laurier, olijfolie, parelhoen, peper, tijm, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / tussengerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie: