Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Niertjes-, lever- en longfricassée
- Ingrediënten:
- aardappel, bloedworst, laurier, magere varkenssaucijzen, reuzel, tijm, ui, varkenslever en varkensnier
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Soepen:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Soepen:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak: