Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Cong hua can dou - Geroerbakte tuinbonen met lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, fijne kristalsuiker, lente-ui, tuinbonen en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Wrap 'n roll:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget: