Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sambal oelek, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: