Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytingyağli taze fasulye - Snijbonen in olijfolie
- Ingrediënten:
- olijfolie, snijbonen, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Lunch uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: