Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Gefrituurde wortel met oenogarum
- Ingrediënten:
- bloem, frituurvet, oenogarum, peper, wortel en zout
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Verrot lekker:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Sri Lanka Food: