Recept uit The naked chef:
Farfalle met artisjokken, parmezaanse kaas, knoflook en room
- Ingrediënten:
- artisjok, citroensap, farfalle, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom en tijm
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Voedzaam & Snel:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken: