Recept uit Elke dag lekker eten:
Gebraden Lamsbout Met Rode Wijnsaus • Voor 4 • Maart Tot En Met Augustus
- Ingrediënten:
- bot, ui, lamsbout, olijfolie, peper, rode wijn, roomboter, rozemarijn, knoflook, tomatenpuree, vleesfond en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroensap, kaneel, knoflook, lamsvlees, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept uit A little bite of Beddington:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Thuis bij Jamie: