Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lammkeule gekocht, mit Knoblauchsauce - Gekookte lamsbout met knoflooksaus
- Ingrediënten:
- knoflook, knoflooksaus, lamsbout, rozemarijn, tijm en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroensap, kaneel, knoflook, koriander, lamsvlees, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: