219 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnidroge witte wijnjeneverbeskippenbouillonknoflookkonijnkruidnagellaurierlaurierbladolijfoliepatrijspeperrode wijnrozemarijnsjalotsuikertijmtomaatuiwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Patrijzen in hete azijn

Ingrediënten:
bouquet garni, kippenbouillonblokje, olijfolie, patrijs, ui, witte wijn, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Konijnenstoof & dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, haas, kippenbouillonblokje, konijn, maïsmeel, olijfolie, rozemarijn, salie, ui, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Patrijs met sinaasappel

Ingrediënten:
bloem, kippenbouillonblokje, olijfolie, patrijs, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Patrijzen in roomsaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bouquet garni, citroensap, koffieroom, olijfolie, patrijs, peper, ui, vleesextract, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Wildzwijngebraad - jabalí en salsa

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, rode wijn, ui, verse tijm, vleestomaat, wild zwijn lende, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Cinghiale in umido - Gestoofd wildzwijn

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, cayennepeper, knoflook, kruidnagel, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, tomatenblokjes, ui, wildzwijnschouder en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tam konijn met mangosaus - kelintji berkoeah mango

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, jong konijn, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, mango, sambal oelek, tam konijn, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tam konijn met sinaasappel - kelintji berkoeah djeroek manis

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, jong konijn, ketjap benteng manis, limoensap, maïzena, sambal oelek, sinaasappel, tam konijn, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

duif met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelsnippers, duif, grof zeezout, boter, saffraandraadjes, spaanse ui, verse koriander, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde kwartels

Ingrediënten:
bloem, kaneel, kwartel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haas met kastanjes

Ingrediënten:
droge sherry, haas, kastanjes, rodewijnazijn, ui, verse tijm, worstvlees, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn met pruimedanten

Ingrediënten:
bier, bouquet garni, bruine rietsuiker, chocolade, knoflook, konijn, prei, pruimedant, scherpe mosterd, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tam konijn met ramboetans en kerrie djawa- saus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, goela djawa, jong konijn, kerrie djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, ramboetan, sambal oelek, tam konijn, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Duiven met cognac - pichones al coñac

Ingrediënten:
bloem, bouillon, cognac, duif, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode wijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Haal meer recepten op...