M. Roux en Michel Roux - Sauzen voor vlees, gevogelte en wild

Sauzen voor vlees, gevogelte en wild

Een boek van M. Roux en Michel Roux

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sauzen voor vlees, gevogelte en wild, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

een verzameling klassieke en nieuwe sauzen voor alle soorten vlees, gevogelte en wild, van de meesterkok Michel Roux, eigenaar van het driesterrenrestaurant de Waterside Inn.

Technieken voor rouxsl liaisons en emulsies

Veelzijdige basissauzen als bechamel, jus en beurre blanc

Rijke, donkere sauzen voor klassieke vleesschotels

Lichte, gezonde sauzen voor kip en wild

Schitterende foto’s van technieken en sauzen


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken