Bijgerecht uit NAJAT:
Chermoula
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, chermoulakruidenmix, chilipoeder, citroen, gember, harissa, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder en saffraandraadjes
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, boter, citroensap, fruit, gemalen komijn, gemberpoeder, kaneel, knoflook, kokosmelk, kurkuma, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode spaanse peper, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit NAJAT:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Picknick / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: