Recept uit Wokken met Ming:
Dim sum met varkensvlees
- Ingrediënten:
- bloem, bosui, gember, peper, rijstbloem, rijstwijn, spinazie, varkensspek, water en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, donkere sojasaus, ei, gemberpoeder, kaneel, knoflook, koriander, kurkuma, lente-ui, lichte sojasaus, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Speisekammer:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Alles over kool:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Goed zoet:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Bouillon:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De Shanghai-keuken: