Bijgerecht uit NAJAT:
Chermoula
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, chermoulakruidenmix, chilipoeder, citroen, gember, harissa, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder en saffraandraadjes
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, dille, ei, gemalen komijn, gember, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, korianderzaad, kruiden, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit NAJAT:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Brunch uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit singapore:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fresh en light:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Mooncake:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Miss Fromage:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Istanbul: