Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Kip met renaissancesaus
- Ingrediënten:
- blanke amandelen, gemberpoeder, kip, kippenbouten, knolselderij, oud witbrood, poedersuiker, prei, ui, winterpeen en witte wijn
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, fruit, gember, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek sauzen: