Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Gesauteerde kip met morieljes
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, gedroogde morieljes, kippenbouillon, kippenbout, peper, sjalot, slagroom, zeezout en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Junges Gemüse:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Indonesie: