Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Levrek tavasi - Gefrituurde zeebaars
- Ingrediënten:
- baars, bloem, citroen, olie, peper, peterselie en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: