470 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbotereikippenbouillonlauriermelkolieolijfolieoreganopaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met zeevruchten

Ingrediënten:
bloem, carnarolirijst, crème fraîche, droge witte wijn, kammosselen, knoflook, langoustine, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, rauwe gamba, sjalot, tomaat, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land

Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:

Bietenfalafel

Ingrediënten:
bloem, citroensap, extra vierge-olijfolie, griekse yoghurt, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, peterselie, pitabroodje, plantaardige olie, rode biet, sjalot, slablaadjes, tahin, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en wortel

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met rucola en drie soorten kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, griesmeel, groentebouillon, knoflook, mascarpone, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, robiola, rucola, sjalot en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gebakken zeebliek met sherrysalsa

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, kleine visjes, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, rode peper, sjalot, tomaat, kruiden, witbroodkruim, zeebliek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Rijstschotel me kip en bonen

Ingrediënten:
bloem, groene paprika, kippenvleugels, knoflook, langkorrelige rijst, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tabasco, tijm, tomaat, ui, witte bonen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vislasagne

Ingrediënten:
bloem, champignons, gemalen kaas, knoflook, lasagnevellen, melk, peper, sjalot, tomaten, vetstof, visbouillon, visfilets, zeevruchten en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met zeevruchten

Ingrediënten:
bloem, champignons, emmentaler, tomaat, knoflook, lasagne, melk, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, vetstof, zeevruchten en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, koolrabi, lamsbouillon, lamsschouder, lamsvlees, meiraap, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, sjalot, suiker, tomaat, tuinbonen, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / tajine / lamsvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Empanadillas de txangurro - Spinkrabpakketjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, ei, fino sherry, knoflook, laurier, olijfolie, prei, roomboterbladerdeeg, sjalot, tomaten, wit krabvlees, wortel en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...