Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Kippenbouillon van restjes
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kipresten, knoflook, laurierblad, ui, verse tijm en winterwortel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Recept uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Picknick / brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.: