'Tonijn' van konijn - 'tonno' di coniglio

Je vindt dit recept op pagina 1133 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
picknick / brunch / lunch / buffet / voorgerecht
Soort:
wild
Bereidingstijd:
125 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lauwwarme aardappelsalade met ansjovis

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Petjel selderij (Selderij met saus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Katenspek met verse kapucijners

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Chao qincai - Geroerbakte selderie

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china