Recept uit Turkse kookkunst:
Firinda patlican - Aubergine uit de oven
- Ingrediënten:
- aubergines, boter, gehakt, meel, paprika, suiker, tomaten, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, gember, groente, knoflook, koriander, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: