Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, gember, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sous vide:
Avondmaal uit Fresh en light:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: