Eierbloemsoep met geroosterd brood

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 156 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Japanse omelet

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Gepocheerde eieren in bouillon

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Misosoep met noedels, shiitakes, spinazie en een eitje

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Warme parmezaannoedels met asperges, prosciutto, kwartelei en truffelschuim

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken