Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit de snelle keuken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: