Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mul met kruiden - triglie alle erbe aromatiche
- Ingrediënten:
- citroensap, mul, olijfolie, peper, slagroom, verse bladpeterselie, verse kervel, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch: