Recept uit Margriet kookboek:
Karbonades uit de elzas
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignon, haaskarbonade, margarine, ribkarbonades, room, sjalot en witte wijn
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, visbouillon, witte bordeaux, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: