Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Vlugge dauphinois
- Ingrediënten:
- ansjovis in olie, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode ui, slagroom, tijm en vastkokende aardappel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Sous-vide thuis:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek: