Recept uit Dressings en marinades:
Garnalendip met kerrie
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, gember, garnaal, kerriepoeder, koriander, magere kwark, tandooripasta, ui, yoghurt en zonnebloemolie
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroenschil, gemalen komijn, gember, kaneel, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, tahin, ui, vruchtensap, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Mooncake:
Bijgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine: