Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Saffraanspaghetti met yoghurt
- Ingrediënten:
- boter, parmezaanse kaas, saffraan, sjalot, slagroom, spaghetti en yoghurt
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, ei, fruit, groente, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Avondmaal uit Hoe te eten:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: