Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Flan des îles - Ananaspudding zonder vorm
- Ingrediënten:
- ananassiroop, ananas uit blik, bloem, citroensap, cognac, crème anglaise, ei, karanel en kirsch
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, eiwit, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Noma:
Bij de koffie uit 1080 recepten:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / nagerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten: