Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Fazant in cocotte
- Ingrediënten:
- boter, bruine jus, champignons, fazant, ui, peper, peterselie, selderij, spek, suiker en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, groente, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, selderij, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: