Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Traditional French Steak Tartare
- Ingrediënten:
- biefstuk, eidooier, kappertjes, ketchup, mosterd, peterselie, sjalot, tabasco en worcestersaus
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, sjalot, tijm, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Salade:
Diner / hoofdgerecht van De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland: