213 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterbouilloncayennepepercitroendroge witte wijngroene paprikakipolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperrode paprikarode uisjalottijmtomatenpureeuiwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pilaf met garnalen - shrimp purloo

Ingrediënten:
bakbacon, cayennepeper, gamba, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, tomaten, ui, verse peterselie, worcestersaus en zout

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Paella met vis, kip en zeevruchten

Ingrediënten:
doperwtjes, drumsticks, schelpdieren, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, laurierblad, olijfolie, garnaal, paprikapoeder, peper, peterselie, pijlinktvis, rijst, rode paprika, saffraan, tomaat, ui, witvis en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / gevogelte
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Paella op Valenciaanse wijze - paella Valenciana

Ingrediënten:
citroen, colorante, doperwten, kip, kippenbouillon, knoflook, mager varkensvlees, medium sherry, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rijst, saffraan, sperziebonen, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en wijngaardslakken

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / paella / rijst / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Paella

Ingrediënten:
bacon, cayennepeper, chorizo, doperwten, gepelde rauwe garnalen, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, rode ui, saffraandraadjes, tomaat, verse bladpeterselie, witte wijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst / varkensvlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Rijst met pijlinktvisjes en mosselen

Ingrediënten:
citroen, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, pijlinktvisjes, saffraandraadjes, tomatenblokjes uit blik, valenciarijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst / feestdagen
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mediterraan visstoofpotje met pancetta

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, garnalen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, oregano, pancetta, paprikapoeder, peterselie, tomaat uit blik, venkel, visbouillon, witte wijn en witvisfilet

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Cassola de fideus - Fideus met Catalaanse saucijzen en iberico-spareribs

Ingrediënten:
amontillado sherry, bladpeterselie, blanke amandelen, bloem, botifarraworst, cata, fideo, hazelnoten, iberico-spareribs, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, suiker, tomaat, ui, varkensribbetjes en verse worst

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Basilicumspätzle in saffraanbouillon met mul, venusschelpen en mosselen

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bleekselderij, bloem, citroenschil, droge vermout, droge witte wijn, ei, gedroogde chilivlokken, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, kokkels, mosselen, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rodemulfilets, saffraandraadjes, spinazie, tomaten, venusschelpen, volle melk en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Haring met koude komkommersoep

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, groene paprika, haring, jonge prei, kippenbouillon, knoflook, komkommer, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tabasco, tomaat, witbrood, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kippensoep

Ingrediënten:
aardappelen, dragon, droge sherry, drumsticks, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, rode paprika, sinaasappelschil, tomaten, venkel, venkelzaadjes en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Pens met witte bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, chourico worst, citroen, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, pens, peterselie, piri piri poeder, rode wijnazijn, tomaat in blik, ui, witte bonen, witte wijn en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella met zeevruchten

Ingrediënten:
bakchorizo, citroen, droge witte wijn, erwten, gamba, garnalen, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, scampi, spaanse ui, strandgapers, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / pasta/noodles
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, koolrabi, lamsbouillon, lamsschouder, lamsvlees, meiraap, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, sjalot, suiker, tomaat, tuinbonen, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / tajine / lamsvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met cranberry's

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, gedroogde cranberry's, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met champignons

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, champignons, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met puylinzen

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, puy-linzen, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met cashewnoten

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, cashewnoten, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Marokkaanse pasta

Ingrediënten:
citroen, feta, geelwortelpoeder, groentebouillon, kaneel, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderblaadjes, munt, olijfolie, orecchiette, paprikapoeder, penne, peterselie, pijnboompitjes, sumak, tomatenblokjes uit blik en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...