Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Badische slakkensoep
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, eierdooier, bloem, kookroom, kruidenbouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, knoflook, wijngaardslakken en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Dressings en marinades:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit 1080 recepten: