Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Gerstebrood - ohraleipä
- Ingrediënten:
- gerstemeel, gist, melk, tarwemeel en zout
- Keuken:
- Europees / Fins
- Soort:
- brood en broodgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gedroogde gist, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, rum, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek: