Recept uit Margriet kookboek:
Oliebollen
- Ingrediënten:
- bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, krenten, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, sukadesnippers en zout
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basterdsuiker, bloem, boekweitmeel, boter, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, knoflook, kristalsuiker, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Bij de koffie uit Minimania:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel: