Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Profiteroles met ijs en chocolade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, slagroom, vanilleroomijs, water en zout
- Soort:
- zoet / chocolade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, cacao, chocolade, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gelatine, kaneel, kaneelpoeder, maïzena, melk, poedersuiker, room, slagroom, suiker, vanillesuiker, water, witte chocolade, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Klein Stukje Dan:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept van Patesserie:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Oh My Dish:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef: