Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Mosselen op zijn Oostends
- Ingrediënten:
- boter, citroen, ei, gruyère, laurier, mosselen, prei, room, selderij, ui, witte wijn en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, eidooier, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit Plenty:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel: