Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapeigemberketjapketjap maniskipfiletknoflookkomkommerkorianderlente-uilichte sojasauslimoenlimoensapmaïzenaoliepeperplantaardige olierode paprikasambal oeleksesamoliesesamzaadsjalotsuikertaugéuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Dipsaus van doperwtjes

Ingrediënten:
doperwten, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, sojasaus en tahin

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Tonijn met specerijen

Ingrediënten:
gemberpoeder, komijnzaad, korianderpoeder, korianderzaad, nootmuskaatpoeder, olijfolie, roze peperkorrels, sojasaus, tonijn en venkelzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Schouderkarbonade In Vietnamese Stijl

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gember, hoisinsaus, knoflook, koriander, kristalsuiker, lente-ui, plantaardige olie, schouderkarbonade, shaoxing-rijstwijn, sojasaus, spaanse peper, witte peper en zout

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Selderij & geraspte appels

Ingrediënten:
appel, limoensap, olijfolie, pistachenoten, rozijnen, schapenkaas, selderijknol, sojasaus, tahin, tomme de brebis en walnootolie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Kalfsnier

Ingrediënten:
acaciahoning, balsamicoazijn, broccoli, bronzen venkel, kalfsnier, olijfolie, peper, sesamzaad, sojasaus en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Kluiten gooi

Ingrediënten:
gembersiroop, wortel, groentebouillon, olijfolie, prei, sojasaus, bleekselderij en ui

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Geroosterde zeekat

Ingrediënten:
bosui, limoen, olijfolie, paprikapoeder, sojasaus en zeekat

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...