316 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijboterbouilloncitroensapcourgettegembergroentegroentebouillonkruidenoliepaprikapeperpeterselierozemarijnsjalottijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Winterse tajine (witlof, groene kool, wnterwortel, pastinaak)

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, groene kool, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, pastinaak, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, winterwortel, witlof en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte / tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Knolkervel en andere vergeten groenten uit de oven

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieten, frambozenazijn, grof zeezout, knoflook, knolkervel, olijfolie, pastinaak, truffelaardappel, venkelzaad en zwarte wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

snelle borscht

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, gekookte rode bieten, knoflook, olijfolie, pastinaak, wortels en yoghurt

Keuken:
Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Groentebouillon

Ingrediënten:
laurierblaadjes, olijfolie, pastinaak, prei, bleekselderij, rozemarijn, tijm, knoflook, tuinerwten en wortels

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Konijnenragout

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, buikspek, knoflook, konijn, marc de bourgogne, meauxmosterd, olijfolie, pastinaak, rode port, spinazie, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Haal meer recepten op...