Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytingyağli yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren in olijfolie
- Ingrediënten:
- dille, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, ui, wijnbladeren en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, munt, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering: