593 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapcourgettegembergroentelaurierolieolijfoliepaprikapeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnselderijsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Avondmaal uit Home Made winter:

Corned beef

Ingrediënten:
aardappel, bruine suiker, jeneverbes, knoflook, knolselderij, laurier, mosterdzaad, pastinaak, peperkorrels, rodewijnazijn, runderborststuk, sjalot, venkel, wortel en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Basisrecept uit Groot handboek sauzen:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, karkas van jonge haan, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peperkorrels, pimentkorrels, prei en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Wildpeper van everjong met pinot noir

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, brooddeeg, grof zout, jeneverbessen, kirsch, knoflook, knolselderij, pinot noir, prei, schouder van jong everzwijn, varkenspoten, wortel, zoutdeeg en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Schweinefond - Varkensfond

Ingrediënten:
knoflook, knolselderij, laurier, pastinaak, tijm, ui, varkensschenkel, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Dunkler Hühnerfond - Donkere kippensoep

Ingrediënten:
hanenrug, kippenrug, knoflook, knolselderij, laurier, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Tijmsaus

Ingrediënten:
aardappel, gele ui, knoflook, knolselderij, lamsbotten, rode wijn, tomatenpasta, water, wilde tijm, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
saus
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Groentebouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, foelie, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, korianderzaad, kruidnagel, laurier, lavas, gedroogde paddestoelen, prei, rozemarijn, selderij, zoete sojasaus, tijm, ui, venkel en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner uit Anatolië:

Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Runderjus

Ingrediënten:
drievoudig geconcentreerde tomatenpuree, knoflook, knolselderij, kruidnagels, laurier, olie, pimentkorrels, rode wijn, runderbotten, runderpoulet, tijm, ui, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Donkere runderfond

Ingrediënten:
knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mergpijp zonder merg, olie, peperkorrels, peterseliewortel, prei, runderbotten, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

PIlzfond - Paddensstoelenfond

Ingrediënten:
paddestoel, knoflook, knolselderij, laurier, peterseliestelen, plantaardige olie, prei, sjalotten, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Geflügelfond - Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, kippenkarkas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peper, pimentkorrels, prei, water en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Marinade voor roodwild en ree

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, piment, prei, rode wijn, ui, wijnazijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...