Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, ei, fruit, groente, kaas, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Toscane:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Noma:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Voedzaam & Snel: