Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Mushroom Puree
- Ingrediënten:
- cantharel, eekhoorntjesbrood, geklaarde bruine boter, morieljes, porcini, portobello, shiitake, sjalot, water en zout
- Soort:
- paddenstoelen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, olie, olijfolie, paddestoel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, sojasaus, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Lunch uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Amuse / diner uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De smaak van kokos:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: