Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Provençaalse witte-wijnmarinade
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, rozemarijn, sjalot, tijm, witte wijn en witte wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, fruit, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, sjalot, tomaat, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Bijgerecht uit Turquoise:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: