Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Melklam - agneau de lait
- Ingrediënten:
- laurierblad, melklam, olie, rosé, ui, verse rozemarijn, verse tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Bonen!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: