139 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladpeterseliebotercitroenraspcitroensapcitroenschileieidooierkaneelknoflookmelkolieolijfoliepaneermeelpeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikersuikeruiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gamba´s met een krokant korstje

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, ei, gamba's, peterselie, plantaardige olie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Bomboloni

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, boter, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, melk en plantaardige olie

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Zalmkoekjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, broodkruim, citroen, ei, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas en zalm uit blik

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel op zijn Italiaans

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, marsala, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Koude gebakken vis

Ingrediënten:
bloem, bot, citroen, ei, heek, heilbotmoot, kabeljauwmoot, matsemeel, paneermeel, plantaardige olie, schelvismoot, schol, tong en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Tortillitas de camerones

Ingrediënten:
besan, bloem, citroen, ei, gepelde rauwe garnalen, kikkererwtenmeel, lente-ui, mild paprikapoeder, pimentón, plantaardige olie en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht uit 101 ballen:

Thaise zalmballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroengraspasta, gember-misosaus, koriander, lente-ui, limoenrasp, plantaardige olie, rode chilipeper, thaise vissaus en zalmfilet

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Ricottabeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, plantaardige olie, ricotta, vloeibare honing en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beignets / vegetarisch / pastei
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gefrituurde wijting

Ingrediënten:
bloem, citroen, olie, peper, bladpeterselie, wijtingfilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, kalfsvlees, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:

Zalmkoekjes met bieslook

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosui, chinese bieslook, citroenparten, citroenschil, ei, plantaardige olie, yoghurt en zalmfilet

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Worteltjestaart met creamcheeseglazuur

Ingrediënten:
agavesiroop, bakpoeder, bruine basterdsuiker, citroenschil, courgette, creamcheese, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, plantaardige olie, roomkaas light, volkorenbloem, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kalkoenschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalkoenborst, matsemeel, olie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Israëlisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...