Recept uit Het Franse bakboek:
Fougasse au sucre
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, tomatenpuree, ui, walnoten, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Bijgerecht uit Spaans koken:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Snack of tussendoortje uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Twaalf: