Recept uit Het Bali kookboek:
In bananenblad geroosterde varkensbuik
- Ingrediënten:
- bananenblad, gember, gula bali, kencur, knoflook, lombok, rawit, sjalot, tomaat, trassi bakar, varken, varkensbuik en varkenszwoerd
- Keuken:
- Balinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine suiker, citroensap, ei, gember, groente, ham, knoflook, komkommer, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, sojasaus, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Bali kookboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Wateetons:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Snack of tussendoortje uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: